O nama

Ordinacija dentalne medicine Bergman Dental počela je s radom 1994. godine.

Tko smo mi

Ordinacija dentalne medicine počela je s radom 1994. godine, što je potvrda dugogodišnjeg iskustva u kliničkom radu, te trajnom edukacijom stomatološkog tima na međunarodnim kongresima.Visoka razina stomatološke usluge, kao i poznavanje primjene novih tehnologija i materijala, pokazatelj su iskustva i pouzdanja, koje se garantira svakom pacijentu.

Želimo naglasiti da koristimo provjerene i znanstveno dokazane materijale zadnje generacije na tržištu kao i najmodernije postupke u liječenju zubi i usne šupljine.U ordinaciji se svakom pacijentu pristupa individualno sa željom pružanja potpune oralne rehabilitacije, vodeći pri tome računa o funkciji i estetici jer je stomatologija, odnosno dentalna medicina kompleksna medicinska disciplina, ne medijski eksponirani kozmetički postupak.

Upoznajte naš tim vrhunskih stručnjaka

Dr.med.dent. Bergman u stalnoj je konzultaciji s vodećim imenima na području oralne kirurgije, ortodoncije, te protetike kako bi za sve svoje pacijente osigurala optimalni rezultat.

Dubravka Bergmandr.med.dent.

Visoki kriteriji u stomatologiji temeljni su principi prakse, te se dr. Bergman kontinuirano usavršava sudjelovanjem na kongresima u zemlji i inozemstvu.Više

Naša ordinacija

Zašto izabrati Bergman Dental

U ordinaciji Dr. Bergman pažnju posvećujemo individualnom pristupu prema svakom pacijenu. Stoga vas pozivamo da upoznate liječnike i medicinsko osoblje koje će vas primiti u Ordinaciji dr. Bergman Djelatnici Ordinacije prate svjetske trendove u stomatologiji te su, kroz edukaciju i školovanje, u stalnom tijeku sa aktualnostima iz područja stomatologije i dentalne medicine. Smatramo da je interdisciplinarna suradnja ono što nas čini ustanovom najviše razine. Ugovor naše ordinacije sa HZZO - om, te cjelogodišnji upisa novih pacijenata, našim pacijentima pruža mogućnost da u svakom trenutku brinu o zdravlju svojih zubi i desni.